Uitvaartverzekering

Nuvema Uitvaartverzekeringen “prima keus”, De consumentenbond.

Bij Wijhe Samen Uitvaartzorg streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk. De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Overijssel verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in ‘t Gooi. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Lokale prijzen

Om deze doelstelling te bereiken geeft Wijhe Samen Uitvaartzorg jaarlijks de lokale prijzen van Wijhe en omgeving door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit de regio Wijhe worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een opmaat gemaakte “https://www.nuvema.nl/uitvaartverzekering” worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Premie uitvaartverzekering berekenen

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids uit 2012 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van www.nuvema.nl noemde ze hierbij “een prima keus”.