Onze uitvaartverzorgers

Nicole van der Sluis en Rik van der Vegt zijn onze uitvaartverzorgers. Na een overlijden staan zij voor u klaar en dragen zorg voor een passende uitvaart. Volledig ingevuld naar uw wensen. Een van hen is altijd bereikbaar en in noodgevallen kunnen wij een beroep doen op onze reserve uitvaartverzorger Johann Peter Hakkenberg.

Na een overlijden komt onze uitvaartverzorger dezelfde dag nog bij u langs om de wensen voor de uitvaart met u door te nemen. Waar wordt de overledene opgebaard? Wanneer is rouwbezoek welkom? Wordt het een crematie of een begrafenis? Waar wordt de plechtigheid gehouden? Wanneer en op welke manier wilt u het overlijden bekend maken? Na het inventariseren van alle wensen zal de uitvaartverzorger zorg dragen voor een respectvolle en persoonlijke uitvaart.

“Wij dragen zorg voor een respectvolle en persoonlijke uitvaart”,
                                                                                                        

Uitvaartverzorgers

.
Nicole van der Sluis
uitvaarverzorgster
Nicole - Het is mooi om iets te kunnen betekenen voor een ander.
Rik van der Vegt
Uitvaartverzorger
Rik-Persoonlijke uitvaartverzorging met oog voor detail
Johann Peter Hakkenberg
Reserve uitvaartverzorger

Dragers

Tijdens de uitvaart kunt u gebruik maken van de diensten van onze dragers.

Bert Giesen
drager sinds 2015
Ook de functie als drager moet volgens Bert goed gebeuren. Samen met het contact met mensen is het zijn belangrijkste drijfveer om mee te helpen.
Jan Achterhuis
drager sinds 2012
"Dankbaar werk" zo omschrijft Jan zijn taak als drager. Toen hij gevraagd werd twijfelde hij geen moment. Dat alles goed verloopt tijdens een uitvaart staat bij hem hoog in het vaandel
Eef Hogeboom
drager sinds 2013
Eef vindt de waardering een van de mooie dingen om terug te krijgen van nabestaanden. "Tijdens een uitvaart moet alles netjes gebeuren en daar sta ik voor".
Gerrit Oosterink
drager sinds 2009
Joop Beumer
drager sinds 2006
Joop noemt zijn taak zeer eervol. "Het is het laatste wat je kunt doen en daarbij is respect van groot belang".
Herman Bruggeman
drager sinds 2009
Herman doet veel vrijwilligerswerk en draagt graag zijn steentje bij aan een eervolle uitvaart. "Een waardig afscheid verdient iedereen".
Henk Schrijver
drager sinds 2015

Bestuur

Voorzitter: Vacant
Penningmeester: Vacant
Secretaris: Gerrit Dijkslag
Administratie: Ineke Middelkamp
Bestuursleden: Ben Kruit, Hetty Oosterink, Gerrit Hulleman

Beheer

De dagelijkse zorg voor ons uitvaartcentrum is in handen van onze beheerders. Bij een overlijden zorgt de beheerder o.a. voor de ontvangst van de overledene, assisteert zo nodig bij het opbaren van de overledene, de ontvangst van de nabestaanden en bij het vertrek van de overledene uit het uitvaartcentrum.

Bernard van den Berg
beheerder sinds 2013
Bernard vindt in de voldoening een belangrijke motivatie. Het contact met de nabestaanden noemt hij als een van de belangrijkste pijlers van een goede uitvaart.
Willem van Lohuizen
Beheerder sinds 2017
Het geeft een voldaan gevoel als je mensen kunt steunen in moeilijke omstandigheden en er voor ze kunt zijn.

Laatste zorg overledene

Het zelf verzorgen en aankleden van de overledene kan dankbaar werk zijn. Maar als u zich er prettiger bij voelt, kunt u het ook laten doen door onze aflegsters of samen met onze aflegsters.

Koffiedames

We kunnen een beroep doen op een aantal koffiedames die tijdens een condoleance en/of een uitvaart voor de catering zorgdragen.

Sannie van Ravenhorst
koffiedame sinds 2000
Het werk uit handen nemen vindt Sannie het minste wat ze kan doen voor nabestaaden. Ze regelt het liefst alles tot in de puntjes.
Hermien Horstman
koffiedame sinds 2013
Hermien doet graag iets goed voor de gemeenschap. "Een uitvaart moet de nabestaanden een goed gevoel geven, daarvoor doe ik het".
Jans Elshof
koffiedame sinds 2010
Jans krijgt ontzettend veel voldoening van haar werk bij Uitvaartvereniging Wijhe Samen. De familie een goed gevoel geven vindt Jans belangrijk. "Het moet een mooie afsluiting zijn".
Anny van den Berg
koffiedame sinds 2010
Het contact met mensen vindt Anny erg fijn. "Alles moet netjes verlopen, als de nabestaanden maar tevreden zijn".

Wij willen u als gastvrouwen graag van dienst zijn tijdens een condoleance en/of een uitvaart.