Over de aula

Adres: Wijhendaalseweg (achterzijde zorgcentrum Het Weijtendaal) Telefoonnummer beheer: 06-12076023, administratie: 06-51452910.

De aula in zorgcentrum Het Weijtendaal (Wijhendaalseweg) is in het beheer van de Stichting Beheer Uitvaartvoorziening Wijhe. Het beschikt over een groot aantal voorzieningen. In het bestuur zetelen:  Roberto Balster (penningmeester) en Ineke Middelkamp (secretaris). De functie van voorzitter is vacant en wordt tijdelijk waargenomen door Gerrit Dijkslag. Het beheer van de aula is in handen van Bernard van den Berg en Willem van Lohuizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het uitvaartcentrum kan gebruik worden gemaakt van de volgende faciliteiten:

Opbaringkamer24

In een speciaal ingerichte ruimte kunnen overledenen worden opgebaard.

Rouwbezoek/24 – uurskamer

Rouwbezoek kan in overleg met de uitvaartverzorging of beheerder op ieder moment van de dag plaatsvinden, naar uw eigen wensen. Het uitvaartcentrum beschikt over een opbaarkamer die gebruikt kan worden als 24-uurskamer. In dat geval krijgt u een sleutel, zodat u op ieder gewenst moment bij de overledene kunt zijn.

Uitvaartdienst/condoleance

De aula voorziet in zo’n 100 zitplaatsen en er wordt veel aandacht besteed aan het sfeervol inrichten van de ruimtes in ons uitvaartcentrum door Henny Schaapman. U kunt gebruik maken van een grootbeeld TV waarop foto’s en/of een levensloop van de overledene getoond kunnen worden. U kunt uw eigen muziek meebrengen en er kan een USB opname gemaakt worden.

catering

Catering

Na een uitvaartdienst of tijdens condoleancebezoek kan er naar wens koffie, thee of een ander drankje worden geserveerd. Ook (luxe) broodjes, tapashapjes, cake, (luxe) koek etc. kan naar wens verzorgd worden.

Thuisopbaring

Wanneer er wordt gekozen voor een thuisopbaring, kunt u bij ons terecht voor voorzieningen in de vorm van een bedkoeling of kistkoeling. Vraag naar de mogelijkheden bij de uitvaartverzorger.