• Contributie 2021
  • Meer informatie
  • Nieuwsbrief  2022
  • Corona/Covid19Contributie 2021. De contributie over het jaar 2021 is niet verhoogd. Meer informatie op de pagina  "lidmaatschap". 

De 24 uurs/opbaar kamer. De 24 uurs/opbaar kamer is geheel vernieuwd. Voor een bezichtiging kunt u zich wenden tot één van de beheerders tel : 0612076023

De nieuwsbrief 2022. De nieuwsbrief 2022 verschijnt in januari.  Voor de uitgave 2021 (of eerdere) kunt u contact opnemen met de administratie van Wijhe Samen

Meer informatie. 
Meld kinderen onder de 18  aan, zij zijn gratis meeverzekerd! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De ruime parkeerplaatsen bij het uitvaartcentrum zijn gratis. 

De Corona/Covid19 maatregelen zijn slechts gedeeltelijk van toepassing bij een uitvaart.
Zie  hier het  Beleid van het uitvaartcentrum Wijhe naar aanleiding van de corona persconferentie op 12 november 2021
In de persconferentie werden nieuwe maatregelen bekend gemaakt  in verband met het oplopend  aantal Corona  besmettingen . 
Wij vinden dat we onze maatschappelijke verantwoording hebben, om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarbij speelt de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers een belangrijke rol.
In het ons uitvaartcentrum Wijhe gelden vanaf zaterdag 13 november 2021 de volgende regels :
- De mogelijkheid  om een afscheidsdienst in aula te houden voor een maximum aantal mensen wat volgens RIVM in de ruimte is toegestaan .
- Condoleren is toegestaan in het uitvaartcentrum.
- Het aantal bezoekers van de condoleance is niet aan een maximum gebonden, maar er dient bij het betreden en aanwezigheid in het uitvaartcentrum 1,5 meter afstand te worden gehouden, en het dragen van een mondkapje is verplicht .
- Catering bij uitvaart plechtigheid en condoleance is mogelijk, met in acht neming van de voorschriften van RIVM. Bezoekers dienen te blijven zitten. Serveren catering geschiedt volgens de richtlijnen RIVM
- Alle bezoekers dienen een mondkapje te dragen, wat alleen mag worden afgezet als men plaats heeft genomen op een vaste zitplaats. Bij het bewegen in de ruimte dient te allen tijde een mondkapje opgezet te worden .
- De aanwijzingen van de beheerder en de uitvaartleider dienen te worden opgevolgd.
- Iedere bezoeker maakt bij binnenkomst gebruik van de aanwezige desinfectant om de handen te ontsmetten.
- Afspraken over het verdere gebruik van het uitvaartcentrum, de rouwbezoeken worden i.o.m. met de beheerders gemaakt.